Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
    И след като се събуди????
    Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
    малко над 1200км с един резервоар, 60 литра, каране 120-130 и малко магистрално каране 140-160 на места до 200 за момент! Около 5на 100 бетон!!
    Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
    Колега колата е карана без климатик и скорост от 120-130. Ако не ми вярваш знаеш ли че ми е зор??
    Прочети си двете мнения и кажи кое е вярното, защото аз ти отговорих на първото!!!

С второто мога да се съглася, че ти е дало 5/100.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Прочети си двете мнения и кажи кое е вярното, защото аз ти отговорих на първото!!!

А бе човека е карал със 100-200, и му дало разход 5-10, к'во толкова, само се заяждате, ааа...
      Last edited by Доко; d.m.y г., 00:36.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        А бе човека е карал със 100-200, и му дало разход 5-10, к'во толкова, само се заяждате, ааа...
        Тук се говори за възможния и невъзможния разход, а този какъв е???

Comment

• Последно засичане 405км долях 30,6л бензин колата беше с 4 човека и багаж това за 2.0тс
          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• 1574km с 100л гориво = 6,36л/100км. Продължавам да я карам без дебитомер.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Последното засичане - 658км - 48.6 литра, или 7.38 л/100км. 300км магистрала (~130км/ч) + останалото градско в София, 1.9JTD 140кс. Това със зверски задръстен дебитомер и клима през цялото време.

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
              1574km с 100л гориво = 6,36л/100км. Продължавам да я карам без дебитомер.
              Ще взема и аз да си го откача, дано спадне разхода
              167.AR67302

Comment

• Първоначално публикувано от dcntd Покажи съобщение
                Последното засичане - 658км - 48.6 литра, или 7.38 л/100км. 300км магистрала (~130км/ч) + останалото градско в София, 1.9JTD 140кс. Това със зверски задръстен дебитомер и клима през цялото време.

Ще взема и аз да си го откача, дано спадне разхода
                Аз нямах избор, като ми "умря" дебитомера колата едвам се движеше и пушеше страшно много. Откачих го, за да се прибера... и така втори месец
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Пловдив - сл.Бряг 33 литра газ, скорост 140-210
                  климатик +4 глави
                  да живее газта

Comment

Прочети ги ти по хубаво! Има разлика да караш с 200 по цялата магистрала и за момент да дигнеш толкова за 5 минути примерно и на места да дигнеш 130-150 и при това не съм карал на магистрала през цялото време.Подробности искаш ли да ти кажа откъде съм минал?? Кое не разбра, че ми е изхарчила 5 на 100?? Сега да те возя ли 1200 км да разбереш? Като измина тия км с един резервоар като не съм си играл да е пълня точно 63л колко прави това??? Нещо друго ако те интересува питай на лични не да ми пишеш тука в темата глупости
                    П.С на колета grenlould никой не ти е виновен, че твоята гори 10 на 100 извънградско! Разбери накрая къде ти е проблема!!
                    Last edited by GurgaPiti4; d.m.y г., 22:27.
                    Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Не се дразнете за глупости,много навътре взимате нещата.
                      Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                        Прочети ги ти по хубаво! Има разлика да караш с 200 по цялата магистрала и за момент да дигнеш толкова за 5 минути примерно и на места да дигнеш 130-150 и при това не съм карал на магистрала през цялото време.Подробности искаш ли да ти кажа откъде съм минал?? Кое не разбра, че ми е изхарчила 5 на 100?? Сега да те возя ли 1200 км да разбереш? Като измина тия км с един резервоар като не съм си играл да е пълня точно 63л колко прави това??? Нещо друго ако те интересува питай на лични не да ми пишеш тука в темата глупости
                        П.С на колета grenlould никой не ти е виновен, че твоята гори 10 на 100 извънградско! Разбери накрая къде ти е проблема!!
                        Хубаво се пенявиш, но когато даваш разход е коректно да се даде средна скорост. Ама не такава измислена - карал съм 20 м с 50 км/ч, после 14 м с 2500 км/ч. Вземи си засечи чистото време и си определи скоростта. Всичко друго са приказки като бабичките на пейката пред блока. Ако не искаш да си коректен по-добре избягвай тая тема. Общите приказки и хвалбите са няколко раздела надолу...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Искам да ви попитам нещо различно от разхода. За мен е добър- 100 лева 700 км и дори резервата не е светнала. Колата е 1.9 140 магарета. Та въпросът: На датчика за температурата ми показва 50-60 градуса винаги. Не е минавала 70. Нормално ли е или е повреден датчикът?
                          Алфа Ромео 156 1.9 140кс 2003г

Comment

• Може да ти е повреден и термостата, но тази тема е само за разхода. Има друга за техническите проблеми
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• София-Китен-София ми даде 8.24 с климатик.Ама по магистралата "бурзах макло ас"
                              Last edited by StanG; d.m.y г., 19:41.
                              Alfa 156
                              ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                                София-Китен-София ми даде 8.24 с климатик.Ама по магистралата "макло бурзах ас"
                                Колега изяинявай ама се пише "бузрах макло аС"

Comment

Working...
                                X